Diensten en producten ENMAGO Interieurafbouw

Nieuwe Wanden
Wilt u wanden plaatsen en heeft u advies nodig bij de keuze welke wand en indeling het beste bij u past, dan kunnen wij u wellicht op weg helpen. We hebben kennis van alle type wanden. Isolatie en geluid reducerende oplossingen vallen hier uiteraard ook onder. Wij kunnen bij meerdere van onze top leveranciers afnemen.

Oude wanden
Heeft u al systeemwanden staan? Deze kunnen wij altijd hergebruiken. Zo blijven de kosten ook laag. Mocht er een aanpassing gemaakt moeten worden kunnen wij dat direct door pakken.

Plafonds
Wij leveren en plaatsen ook alle typen plafonds. Heeft u enkele slechte platen welke vernieuwd dienen te worden of heeft u een compleet nieuw plafond nodig, ook hiermee kunnen wij u helpen.

Wij bellen u terug!

Of bel 0641587731

Turn key
Is het tijd voor een compleet nieuwe indeling op uw afdeling, verdieping of hele pand? Met de ervaring die we in de jaren hebben opgedaan kunnen wij het van vloer tot plafond voor u aanpakken. Wij plaatsen of verplaatsen uw wanden, passen uw plafond aan, verplaatsen de pantry en eventueel meubilair.

Diversen
Niet genoemd maar zeker niet te vergeten binnen ons netwerk behoren ook de mogelijkheden tot al het tegelwerk, de data, de elektra, koeltechniek, alle soorten stucwerk en afsmeerwerk, al het schilderwerk, alle soorten vloerbedekking en vloeren, verhuizen, opkopen, verkopen, verhuren en opslaan van meubelen.

Particuliere sector
Hier zijn wij ook met onze ervaren mensen in “thuis”.
Een nieuwe dakkapel of een hele aanbouw passen ook bij ons. Immers al het hierboven genoemde, kan ook bij u thuis gerealiseerd worden.

Regio werkzaamheden
ENMAGO Interieurafbouw werkt onderandere in Soest, Amersfoort, Flevoland, Amsterdam en de randstad